Снимка BulNewsУбитият и запален снощи мъж в лек автомобил край Враца

...
Снимка BulNewsУбитият и запален снощи мъж в лек автомобил край Враца
Коментари Харесай

Ето кой е убитият и запален мъж в кола край Враца

Снимка BulNews

Убитият и разпален нощес мъж в лек автомобил край Враца е някогашен пандизчия, научи извънредно организация BulNews.

``
реклама
Трупът в горящата кола „ Опел Астра “ е на 57-годишния Тони Банин. Мъжът е родом от Враца. Доскоро е бил в пандиза поради осъществени обири и кражби. След като излязъл на независимост, той траял да се занимава с незаконна активност, като от него пропищели десетки хора, живеещи в местността „ Лиляшка могила “.

Заради неналичието на средства Банин постоянно взимал от близкия магазин на вересия хранителни артикули и цигари. Бившият пандизчия живеел в сграда с приятелката си Сара.
Снощи жители на южната част на региона видели ужасяващата панорама и незабавно подали сигнал на тел.112. На мястото неотложно пристигнали полицейски патрул и кола за спешна помощ, само че мъжът и возилото към този момент били овъглени. По неофициална информация покрай автомобила е открита 5-литрова туба, която миришела на бензин.
На този стадий няма изясненост каква е повода за зародилия пожар в колата, при който е изгорен мъжът. Врачанската полиция продължава процесуално-следствените дейности по случая, като не се изключва нито една версия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР